Videomontage

Besteed je videomontage uit

Video verhoogt conversie en de betrokkenheid van je merk. Het monteren van een video kan een tijdrovende klus zijn om tot een professioneel resultaat te komen.

Kiladera Productions kan de volledige videomontage van je overnemen. Van bedrijfsvideo tot vlog of aftermovie van een event.

Videobewerking op maat

Bedrijfsvideo’s

Een aftermovie van je event, een vacaturevideo, interview, documentaire, reclamevideo of algemene bedrijfsvideo?

Of het nu gaat om een volledige montage of enkel het toevoegen van ondertiteling; we leveren professionele kwaliteit af. Volledig naar de huisstijl van jouw bedrijf!

 

Vlogs

Je wilt je vlogmontage uitbesteden? Wij zorgen ervoor dat jouw vlog geëdit wordt naar jouw wensen, persoonlijkheid en stijl. En binnen jouw vlogschema.

 

Logo animatie

Je video afwerken met een mooie logo animatie? Een logo animatie levert niet alleen meer merkherkenning op, maar zorgt er ook voor dat jouw video er veel professioneler uit ziet!

Persoonlijke video’s

Wil je een cinematic travel video van je laatste vakantie? Een aftermovie van je familiefeest? Of een montage van jullie bruiloft?

Professionele beelden zijn mooi, maar ook video’s die je met je smartphone hebt gemaakt kunnen we gebruiken!

 

Voorbeeldvideo’s

Bespaar tijd door je videomontage uit te besteden

Talloze (bekende) YouTubers besteden het monteren van hun vlogs of andere video’s uit. Videobewerking is niet alleen een tijdrovende klus, maar software als Adobe Premiere Pro en Adobe After Effects vereisen ook nog eens een lange leercurve.

Door je video door Kiladera Productions te laten bewerken bespaar je dus een hoop kostbare tijd die je in leukere zaken kan steken.

Video bewerken met kat Kiladera productions 00001

Neem contact op

Wil je een video laten maken?

Vertel ons over jouw project en ontvang een vrijblijvende offerte!

Professioneel en naar jouw videostijl

Voor het monteren en bewerken van jouw video, gebruiken we professionele software. Met Adobe Premiere Pro monteren we de beelden achter elkaar en eventuele (tekst)animaties maken we met Adobe After Effects.

We kunnen de video volledig naar jouw huisstijl en gewenste look bewerken.

Videobewerking close up hand Kiladera Productions

Talloze video mogelijkheden

Elke video is anders. Bekijk hieronder enkele opties die we in jouw video kunnen verwerken. Maar daar stopt het niet bij. Heb je extra wensen? Laat het ons weten!

0

Verschillende formaten

Kies zelf het formaat: horizontaal (16:9), verticaal (9:16), vierkant (1:1) of het ideale Instagram formaat 4:5.

Rechten vrije muziek

Maak je geen zorgen over auteursrechten. Alle video’s die je van ons ontvangt, bevatten een commerciële muzieklicentie.

j

Color correction & color grading

We bewerken de kleuren van de beelden en kunnen een bepaalde sfeer aanbrengen. Ga jij voor een vintage stijl of het populaire ‘orange and teal’?

x

Ondertiteling

In alle video’s kunnen we ondertiteling voorzien, in je video ‘gebakken’ of als apart .SRT bestand.

{

Lower thirds

Lower thirds zijn geanimeerde teksten. We kunnen deze naar wens toevoegen aan je video.

Logo animaties

Met een logo animatie introduceer je je bedrijf of YouTube-kanaal op een mooie manier. 

Voice-overs

Heb je een voice-over voor je video? Deze kunnen we er direct in verwerken. We werken ook samen met een aantal toffe stemacteurs die de voiceover voor je kunnen maken.

z

Sound effects

Met soundeffects komt je video helemaal tot leven. Een beeld van het strand? Daar horen geluiden van golven en zeemeeuwen bij!

Je wilt je videomontage uitbesteden?

Zo gaat het proces in zijn werk!

Contact

Na het beantwoorden van een aantal vragen, maken we een offerte. Na akkoord organiseren we een (video)call om al jouw wensen nog eens te overlopen zodat we een goed beeld hebben van de gewenste montage.

Videomontage

We editen jouw beelden om tot een mooie video, inclusief muziek en soundeffects. 

Revisierondes

Je ontvangt de video. Nog niet helemaal tevreden? Daar zijn rivisierondes voor. We herbewerken de video op basis van jouw feedback.

Jouw video is klaar!

Jouw video is klaar om gepubliceerd te worden en alle rechten worden naar jou overgedragen.

Z

Hoe snel ontvang ik mijn video?

Standaard leveren we de eerste versie binnen 3 weken aan. Heb je de video eerder nodig? Dat is meestal geen probleem, maar geef het wel van tevoren aan 🙂

Hoe moet ik de beelden aanleveren?

Je kan je video’s aanleveren via WeTransfer, Google Drive of via een andere cloudoplossing. Stel gerust een andere methode voor,  wat voor jou het handigste is.

Wat als ik aanpassingen wil?

In elke opdracht zijn twee revisierondes voorzien waar je jouw feedback kan bundelen en we deze binnen het budget aanpassen.

Hoe weet je welke muziek ik wil gebruiken?

Op basis van jouw bestaande video’s kunnen we afleiden wat voor soort muziek je in jouw video’s wilt. Maar je kan ook een alternatief genre opgeven of je eigen muziek (licentie) aanleveren. Je kan ook zelf binnen onze eigen muziekbibliotheek (Artlist) kiezen.