Trouwvideo

Leg jullie mooiste dag vast met een trouwfilm

Hi! Wij zijn Denis & Kimberly, het koppel dat staat te popelen om jullie trouwdag voor altijd vast te leggen in de vorm van een video.

Yes, inderdaad, wij filmen jullie trouw met twee. Zodat op de belangrijke momenten – zoals de first look, de ceremonie en openingsdans, alles vanuit verschillende hoeken met professionele apparatuur wordt vastgelegd.

Zo garanderen we een prachtige trouwvideo, inclusief drone shots.

 

Productvideo bewerken in Premiere Pro

Wat is een trouwvideo?

Een trouwvideo of -film is een soort reportage van jullie bruiloft, op muziek gemonteerd. Gemiddeld duurt zo’n video 5 a 7 minuten, dit wordt vaak een ‘cinematic wedding video’ of highlight video genoemd. Maar uiteraard kan deze video ook langer of korter, aan jullie de keuze!

In de video worden beelden getoond van alle bijzondere momenten op de dag, gecombineerd met delen van de speeches en jullie geloften. Om de film zo compleet mogelijk te maken zijn we idealiter de hele dag aanwezig, vanaf de make-up tot +/- een uur na de openingsdans.

Een trouwvideo weerspiegelt alle mooie en emotionele momenten van jullie bruiloft. 

 

Trouwfilm MarYann en Cedric Kiladera Productions 1a

Waarom een trouwfilm?

Trouwfilm: optie

Een trouw teaser binnen de 48 uur

Jullie zijn getrouwd en willen dit natuurlijk dolgraag met de wereld delen via sociale media. Maar meestal heb je de dag na de trouw nog geen professionele foto’s of video’s. Je bent dus  aangewezen op de smartphone beelden die de gasten hebben gemaakt. Vaak mooie beelden, maar niet zoals je het zou willen.

Daarom bieden we als optie een teaser video aan die binnen de 48 uur na jullie trouw wordt aangeleverd. Deze duurt maximaal 60 seconden en is perfect om de hoogtepunten weer te geven aan mensen die niet bij de bruiloft waren. Maar ook voor jullie natuurlijk, om even in alle rust de dag nog eens te herbeleven.

Uiteraard zijn we flexibel in formaat. Zo kan je voor een ‘normale’ horizontale video kiezen, of een vierkante of verticale voor op social media. Als je wilt, maken we er zelfs een reel van.

Trouwfilm Elisa en Davy Kiladera Productions 3a

Wat kost een trouwvideo?

Voor een trouwfilm moet je rekenen op een budget rond de € 1.900. We zijn dan de 8 uur aanwezig met 2 videografen, inclusief drone. In deze prijs zit een trouwfilm in 4K inbegrepen en is inclusief reiskosten in een straal van 30 km van Gent. 

Naast een trouwfilm, bieden we ook een teaser video, een ceremoniefilm en de losse speeches aan.  Maar ook daar stoppen de mogelijkheden niet.

We gaan graag met jullie in gesprek om tot een mooi pakket te komen. En tegelijkertijd willen we van de gelegenheid gebruik maken om jullie te leren kennen, te weten te komen hoe de dag eruit zal zien en wat voor jullie belangrijk is.

Deze kwaliteit mag je van ons verwachten.

Maar tegenwoordig ook standaard in 4K afgeleverd.

“Wauw.

Meer heb ik niet te zeggen over de video die Kimberly & Denis maakten van ons huwelijksfeest.

Ze waren de hele dag vol enthousiasme aanwezig, werkten supervlot samen met de fotograaf & leverden in sneltempo een prachtige video af die we voor de rest van ons leven koesteren.

Op sommige momenten had je zelfs niet door dat Kimberly & Denis er waren terwijl ze wel alle belangrijke momenten perfect in beeld wisten te brengen.

Duizend maal dankjewel aan jullie beiden 😍”

- Davy De Groote

Davy

“Bedankt!
We zijn blij dat jullie er bij waren en ons deze mooie herinnering hebben bezorgd.

We zouden opnieuw voor jullie kiezen 🙂

Veel liefs!“

- Ewout & Tiene

Tiene en Ewout

We hebben dankzij Kimberly & Denis de mooiste herinnering aan onze trouwdag gekregen! Onze video omvat alle mooie momenten & intieme en persoonlijke details. Iedereen heeft een traantje moeten wegpinken bij het bekijken van de video ♡

Zeker een aanrader om een van de mooiste dagen van je leven door hen te laten vastleggen, je merkt niet dat ze er zijn en toch krijg je zo een prachtig resultaat

♡ Nog eens bedankt ♡

- MarYann Defrance

MarYann Defrance

Trouwfilm: optie

Volledige ceremonie video

In een trouwfilm verwerken we mooie delen van de speeches en van jullie geloften. Maar er wordt natuurlijk nog veel meer gezegd én gedaan. 

Deze beelden kunnen we aan elkaar monteren tot een mooi geheel. Zo kunnen jullie alle gebeurtenissen die tijdens de ceremonie gebeurden, nog eens herbekijken.

Deze film kan variëren van 20 minuten tot meer dan een uur, die keuze is aan jullie. En als jullie geen voorkeur hebben, werken wij een mooie video uit op basis van de beelden die zijn gemaakt.

 

Ceremonie speeches
Trouwvideo

Enthousiast? Gaan we eraan beginnen?

  1. Na persoonlijk contact via het door jullie gekozen platform (videocall / telefoon / WhatsApp / mail) sturen we een persoonlijke offerte.
  2. Nadat jullie akkoord gaan, sturen we een vragenlijst door die je online, op je gemak, kan invullen.
  3. Ongeveer twee maanden voor jullie trouw, nemen wij terug contact op om een videocall vast te leggen.
  4. Drie tot vier weken voor de trouw ontmoeten we elkaar opnieuw via videocall of in persoon om jullie trouwdag te overlopen, jullie vragen te beantwoorden en de praktische zaken te bespreken.
  5. 48 uur van tevoren sturen jullie ons de definitieve dagplanning door.
  6. Op jullie trouwdag staan wij op het afgesproken uur klaar met de camera en filmen we met veel goesting jullie prachtige dag. Inclusief audio-opnames en drone shots. Soms merk je er niet eens dat we er zijn en toch leggen we alle mooie momenten vast. Ook werken we nauw samen met de fotograaf om alles in goede banen te leiden.
  7. Afhankelijk van het aantal en de soort bestelde video’s ontvang je de gemonteerde video(‘s) binnen de 2 tot 60 dagen na de trouw. Mis je een bepaald beeld of wil je nog iets veranderen? Of een extra video bestellen? Geen probleem, we zijn flexibel. 

Wil je dat fantastische ‘ja-woord’ op video laten vastleggen?

Vul dan snel het contactformulier in zodat we kennis kunnen maken!

Vertel ons gerust al over jullie huwelijksdag, waar deze zal plaatsvinden en wat jullie huwelijk zo bijzonder maakt.