Trouwvideo

Leg jullie mooiste dag vast met een trouwfilm

Hi! Wij zijn Denis & Kimberly, het koppel dat staat te popelen om jullie trouwdag voor altijd vast te leggen in de vorm van een video.

Yes, inderdaad, wij filmen jullie trouw met twee. Zodat op de belangrijke momenten – zoals de ceremonie en openingsdans, alles vanuit verschillende hoeken wordt vastgelegd. Zo garanderen we een prachtige trouwvideo, inclusief drone shots.

 

Productvideo bewerken in Premiere Pro

Wat is een trouwvideo?

Een trouwvideo of -film is een soort reportage van jullie bruiloft, op muziek gemonteerd. Gemiddeld duurt zo’n video 5 a 7 minuten, vaak wordt dit een ‘cinematic wedding video’ of highlight video genoemd. Maar uiteraard kan deze video ook langer of korter, aan jullie de keuze!

In de video worden beelden getoond van alle bijzondere momenten op de dag, gecombineerd met delen van de speeches en jullie geloften. Om de film zo compleet mogelijk te maken zijn we de hele dag aanwezig, vanaf de make-up tot +/- een uur na de openingsdans.

Het is onze taak als trouwvideografen om mooie momenten vast te leggen en een video af te leveren die jullie bruiloft perfect weerspiegelt.

 

Trouwfilm MarYann en Cedric Kiladera Productions 1a

Waarom een trouwfilm?

“Wauw.

Meer heb ik niet te zeggen over de video die Kimberly & Denis maakten van ons huwelijksfeest.

Ze waren de hele dag vol enthousiasme aanwezig, werkten supervlot samen met de fotograaf & leverden in sneltempo een prachtige video af die we voor de rest van ons leven koesteren.

Op sommige momenten had je zelfs niet door dat Kimberly & Denis er waren terwijl ze wel alle belangrijke momenten perfect in beeld wisten te brengen.

Duizend maal dankjewel aan jullie beiden 😍”

- Davy De Groote

Davy

Trouwfilm: optie

Een trouw teaser binnen de 48 uur

Jullie zijn getrouwd en willen dit natuurlijk dolgraag met de wereld delen via sociale media. Maar meestal heb je de dag na de trouw nog geen professionele foto’s of video’s. Je bent dus  aangewezen op de smartphone beelden die de gasten hebben gemaakt. Vaak mooie beelden, maar niet zoals je het zou willen.

Daarom bieden we als optie een teaser video aan die binnen de 48 uur na jullie trouw wordt geleverd. Deze duurt maximaal 60 seconden en is perfect om de hoogtepunten weer te geven aan mensen die niet bij de bruiloft waren. Maar ook voor jullie natuurlijk, om even in alle rust de dag nog eens te herbeleven.

Trouwfilm Elisa en Davy Kiladera Productions 3a

Maar Wat kost zo’n trouwvideo?

Voor een trouwfilm moet je rekenen op een budget vanaf de €1.500, daarvoor zijn we 8 uur aanwezig met 2 videografen – inclusief drone. Voor een exacte prijs vragen we je om contact op te nemen. Naast  een trouwfilm van 5 a 7 minuten, bieden we ook een teaser video en ceremoniefilm aan.  Maar ook daar stoppen de mogelijkheden niet. Heb je liever een trouwvideo van 30 minuten of iets anders? Vertel ons wat jullie wensen zijn en wij maken het mogelijk!

We gaan graag met jullie in gesprek om tot een mooi pakket te komen. En tegelijkertijd willen we van de gelegenheid gebruik maken om jullie te leren kennen, te weten te komen hoe de dag eruit gaat zien en wat voor jullie belangrijk is.

trouwvideo: Elisa & Davy

1 mei 2020, de oorspronkelijke datum van de trouw. Na maar liefst vijf keer verplaatsen door de corona pandemie kon het huwelijksfeest eindelijk doorgaan op 20 oktober 2021. En het werd een fantastisch feest met een mooie ceremonie.

We zorgden ervoor dat ze deze dag met alle mooie momenten en speeches kunnen herbeleven met hun trouwfilm. Benieuwd? Bekijk snel de video.

P.S. Kijk tot het einde, tot na de aftiteling. Daar zie en hoor je de bruid een prachtig stuk zingen…

 

Enkele screenshots uit de trouwvideo

Trouwfilm Elisa en Davy Kiladera Productions 13
Studio 94 logo
Logo Lipo Beauty
Logo Lipo Beauty

Trouwfilm: optie

Volledige ceremonie video

In een trouwfilm verwerken we mooie delen van de speeches en van jullie geloften. Maar er wordt natuurlijk nog veel meer gezegd én gedaan. 

Deze beelden kunnen we aan elkaar monteren tot een mooi geheel. Zo kunnen jullie alle gebeurtenissen die tijdens de ceremonie gebeurden, nog eens herbekijken.

Deze film kan variëren van 20 minuten tot meer dan een uur, die keuze is aan jullie. En als jullie geen voorkeur hebben, werken wij een mooie video uit op basis van de beelden die zijn gemaakt.

 

Ceremonie speeches

trouwvideo: MarYann & Cédric

Een mooiere dag konden ze zich niet wensen. Ondanks dat de trouw door de pandemie in kleinere kring moest plaatsvinden, waren alle familie en belangrijkste vrienden aanwezig. En dan was het ook nog eens prachtig weer.

We waren de hele dag aanwezig: vanaf de voorbereiding, de burgerlijke trouw, de ceremonie tot aan de receptie en het feest. Bekijk de trouwfilm met alle mooie, persoonlijke details, de puppy met de ringen en Defender suite.

Enkele screenshots uit de trouwvideo

Logo Lipo Beauty
Studio 94 logo
Logo Lipo Beauty
Trouwfilm MarYann en Cedric Kiladera Productions 3jpg

We hebben dankzij Kim & Denis de mooiste herinnering aan onze trouwdag gekregen! Onze video omvat alle mooie momenten & intieme en persoonlijke details. Iedereen heeft een traantje moeten wegpinken bij het bekijken van de video ♡

Zeker een aanrader om een van de mooiste dagen van je leven door hen te laten vastleggen, je merkt niet dat ze er zijn en toch krijg je zo een prachtig resultaat

♡ Nog eens bedankt ♡

- MarYann Defrance

MarYann Defrance

Neem contact op

Wil je dat fantastische ‘ja-woord’ op video laten vastleggen? 

Vul dan snel het contactformulier in zodat we kunnen kennis maken! Vertel ons gerust al over jullie huwelijksdag, waar deze zal plaatsvinden en wat jullie huwelijk zo bijzonder maakt.