Vastgoedvideo

Een vastgoedvideo op maat.

Video is niet meer weg te denken, ook niet in vastgoed. Vastgoedvideo’s kunnen op verschillende manieren ingezet worden: op de website, social media of voor advertenties. We gaan graag met je in gesprek om jouw ideale vastgoedvideo te realiseren.

Wat is een vastgoedvideo?

Realisatie vastgoedvideo

Stap binnen in Penthouse Chablis

Penthouse Chablis in Waregem is een werkelijk pareltje in de vastgoed, gerealiseerd door Eribo Stijlmakers.

De video die we maakten is een mooie aanvulling op de informatie op de website. Daar staat het penthouse uitgebreid beschreven; de indeling, kenmerken en het geavanceerde domoticasysteem. Geen afleidende teksten of voice-over voor deze video: maar de gelezen tekst visueel maken.

Bekijk ‘m snel!

Vastgoedvideo details 2

Het belang van details

Veel vastgoedvideo’s missen close-ups van details. Terwijl deze juist een verschil kunnen maken, vooral in het luxere segment waar veel tijd en geld wordt gespendeerd aan de perfecte afwerking.

Vertel ons dus zeker alles over het pand, en stuur beschikbare teksten door. Zo ben je er zeker van dat alle belangrijke details in de video verwerkt zijn.

 

Drones

Drone shots maken een vastgoedvideo compleet. Ze tonen het complete plaatje: de woning, tuin of terras en de ligging. Maar zelfs in de woning kan een drone leuke mogelijkheden geven!

Voor dronevluchten hebben we altijd toestemming nodig. We beschikken uiteraard over alle licenties.

Vastgoedvideo drone

Vastgoedvideo: optie

Social proof video’s

Natuurlijk kan je elke video op ieder platform plaatsen. Maar ideaal is dat niet, want je boodschap zal waarschijnlijk anders zijn. 

Op een website lezen mensen over de woning en zien vervolgens de video. Op social media is er vaak een eerste kennismaking met het pand. Daarom zijn begeleidende titels of uitleg hier wel op zijn plaats.

Maar ook de lengte van de video is een belangrijke. Waar websitebezoekers sneller geneigd zijn langere video’s te bekijken, is dat het tegenovergestelde op social media. Voor de video van penthouse Chablis kozen we voor 1 minuut.

Tot slot passen we de video aan naar een social proof formaat. Zo zorgen we dat de video meer opvalt in de tijdlijn, of geschikt is voor Stories, reels en advertenties.
We bieden social media video’s aan als optie in 1:1, 4:5 en 9:16 formaten.

Vastgoedvideo badkamer

Onbeperkte mogelijkheden

Niet elke vastgoedvideo hoeft er hetzelfde uit te zien, de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kan je een voice-over aan de video toevoegen, maar je kan natuurlijk ook als makelaar een rondleiding geven.

Bied je meerdere woningen aan? Een promovideo van de verschillende panden kan perfect werken binnen een groter nieuwbouwproject.

Of misschien ben je niet op zoek naar een kant-en-klare video, maar verschillende aantrekkelijke beelden die je kan inzetten als reels op Instagram? Alles kan.

We denken graag met je mee en staan open voor alle ideeën!

Neem contact op

Wil je een vastgoedvideo laten maken?

Vul dan snel het contactformulier in!
Vermeld zeker om wat voor pand het gaat en waar deze is gelegen.