Logo animatie laten maken

Laat een logo animatie maken

Een logo animatie zorgt voor meer herkenning van jouw merk. Het verhoogt niet enkel je naamsbekendheid, maar komt ook nog eens professioneel over in video’s. Bijvoorbeeld voor een bedrijfsvideo of voor op je YouTube kanaal.

2D logo animaties

We maken korte 2D logo animaties in After Effects die je kan gebruiken in een video of als intro voor op je YouTube kanaal. We leveren deze aan in .mp4 bestand of een ander formaat naar wens.

Het is ideaal als je een logo in vector kan aanleveren, dit geeft ons de meeste mogelijkheden. Maar ook met andere formaten zoals .jpg of .png kunnen we zeker een mooie logo animatie maken!

Breng je logo tot leven

Op deze pagina zie je verschillende logo animaties die wij hebben gemaakt. Maar de jouw ideale animatie kan heel anders zijn. We luisteren graag naar jouw wensen en maken een logo animatie die bij jouw bedrijf past.

Trouwens, het hoeft niet altijd een logo te zijn. We kunnen ook andere graphics animeren zoals we voor Geste Limoncello hebben gedaan.

Wil je geluidseffecten om het verhaal helemaal compleet te maken? Ook die kunnen we aan de animatie toevoegen.

Neem contact op

Wil je ook een 2D logo animatie?

Vertel ons over jouw project en ontvang een vrijblijvende offerte!

Wist je dat we nog veel meer doen dan logo animaties?

Videoproductie

Een video volledig naar jouw stijl, wensen en gekozen locatie. Van productvideo tot bedrijfsvideo en aftermovies.

 

Videomontage

Heb je al beelden en moeten ze nog gemonteerd worden? Of het nu een vlog is, travel video, interview of event, wij editen de video naar jouw wens en stijl

 

Videomarketing

Met videomarketing helpen we je met het promoten van de video op diverse social media kanalen zoals Facebook, Instagram en YouTube om meer bereik en conversie te genereren.