Bedrijfs-/ productvideo

8tea5

8tea5, één van de eerste winkels in Nederland en België die de Aziatische bubble tea in het straatbeeld zette. Onder jongeren zeer geliefd en je vindt de 8tea5 winkels inmiddels terug in de meeste grote steden. 

Zo gingen wij op pad naar Rotterdam, Den Haag, Leidschendam en Zoetermeer om een ‘8tea5 Nederland’ video te maken. We kregen carte blanche!

‘Taste the inspiration’ is 8tea5’s slogan en dat gevoel wilden we ook laten leiden. Verschillende drankjes, ingrediënten, het inspirerende interieur en het hippe gevoel wilden we allemaal naar voren laten komen. En niet te vergeten, de locaties die herkenbaar in beeld moesten komen.

We besteedden extra veel werk aan het sound design in de video. Omdat de video’s tijdens de openingsuren werden gefilmd, konden we de ‘echte’ geluiden van de vallende bubbels niet opnemen vanwege de achtergrondmuziek in de winkelcentra. Dat was snel opgelost: we bestelden 8tea5 bubble tea via Deliveroo en bootsen de verschillende shots na in onze shotgun microfoon.

We werkten de video af met verschillende zelfgemaakte animaties om de video nog speelser over te laten komen en eindigden de video met een lange logo animatie die de video afsluit.

Voila, dit is het resultaat!

 

1898 the Post

Dienst

Bubble tea keten in Nederland & België

Bekijk de video

“Kimberly en Denis van Kiladera Productions hebben mijn 8tea5 winkels in Nederland prachtig in beeld weten te brengen. De communicatie en samenwerking was zeer prettig en professioneel. Ze werken in hoge mate zelfstandig en gaan door totdat je tevreden bent met het eindproduct. We gaan ze zeker nog eens inzetten voor toekomstige projecten!”

- Ling-Ming Fan

CEO , 8tea5

Behind the scenes

Behind the scenes Kiladera Productions - 1898 The post video
Behind the scenes Kiladera Productions - 1898 The post video
Behind the scenes Kiladera Productions - 1898 The post video
Behind the scenes Kiladera Productions - 1898 The post video

Wil je ook een bedrijfsvideo?